Kariera
02.062014

15-lecie Cukru Królewskiego

W tym roku przypada jubileusz marki Cukier Królewski.

viralW ciągu 15 lat firma Südzucker Polska S.A. wielokrotnie pokazywała niestandardowe podejście zarówno do komunikacji marketingowej, jak i samych produktów marki Cukier Królewski. Dlatego też i tym razem prezentuje wyjątkową i oryginalną niespodziankę dla wszystkich konsumentów.

Z okazji jubileuszu marki przygotowano krótki film internetowy, tzw. viral, który został zrealizowany metodą prostych rysunków wykonanych cukrem gruba rafinada, bez udziału lektora, w tle zaś rozbrzmiewa romantyczna muzyka. Film opowiada historię, w której postaci z cukru udowadniają widzom, jak ważne w naszym życiu są uczucia. Tym przekazem chcemy wzruszać odbiorców i dzielić się nim z innymi.

Materiał zostanie opublikowany na portalach internetowych, kanale YouTube oraz będzie promowany na facebookowym profilu Życie Jest Słodkie. Już teraz gorąco wszystkich zapraszamy do obejrzenia naszej słodkiej, wyjątkowej i wzruszającej historii <kilknij>.