Kariera

01.07 2015

Chilloutowe i konkursowe lato z Cukrem Królewskim

Podczas tegorocznego lata gwiazdą marki Cukier Królewski będzie rodzina cukrów trzcinowych. Tradycyjnie już w okresie wakacji miłośnicy kulinariów będą mogli wygrać atrakcyjne nagrody w promocji konsumenckiej. Dodatkowo wysłannicy marki będą przemierzać wybrzeże Bałtyku Lemonbusem, serwując bezpłatnie słodkie orzeźwienie w postaci lemoniady na bazie cukru trzcinowego. W miejscu postoju Lemonbusa stworzone zostaną też strefy chillout, w których można będzie zrelaksować się, a także wziąć udział w quizach z plażowymi nagrodami.

29.05 2015

Czwarty rok z rzędu Cukier Królewski z Nagrodą Kupców Polskich

Do tegorocznej edycji konkursu Złoty Paragon - Nagroda Kupców Polskich Südzucker Polska SA zgłosiła dwa produkty marki Cukier Królewski. Z przyjemnością informujemy, że obydwa otrzymały wyróżnienia! To czwarty z rzędu rok, kiedy Cukier Królewski został doceniony w tym prestiżowym plebiscycie.

24.04 2015

Südzucker Polska S.A. – Najlepszy Dostawca Surowca wg Żywiec Zdrój

Südzucker Polska S.A. otrzymał wyjątkowy tytuł „Najlepszego Dostawcy Surowców”. Nagroda została przyznana przez firmę Żywiec Zdrój - lidera rynku wody butelkowanej w Polsce.

21.04 2015

Südzucker Polska S.A. - Dbamy o społeczność lokalną

Stworzenie miejsc przyjaznych najmłodszym w instytucjach, które znajdują się w sąsiedztwie naszych zakładów produkcyjnych stało się w ostatnim czasie jednym z priorytetów działań CSR-owych naszej firmy. W dwóch ośrodkach sportowych w bliskiej lokalizacji Zakładu produkcyjnego Cukrownia Ropczyce oraz Cukrownia Cerekiew otworzyliśmy kąciki dla malucha pod nazwą „Słodka Dolina”.

13.04 2015

Dzień Buraka Cukrowego 2015

Tradycją Südzucker Polska S.A. są spotkania z plantatorami podczas Dnia Buraka Cukrowego.

17.03 2015

Dziękujemy! Nie spoczniemy na Laurach!

2015 rok marka Cukier Królewski rozpoczęła od odebrania piątego już Lauru Konsumenta. Kolejne zwycięstwo w jednym z największych i najbardziej prestiżowych programów konsumenckich w Polsce, to ogromne osiągnięcie będące udziałem nielicznych. Przepis na sukces to nie tylko kwestia najwyższej jakości produktów, ale również skutecznej komunikacji z konsumentem.

02.03 2015

Kryształ gruby – nowa jakość dekoracji

Na sklepowe półki trafił właśnie cukier biały kryształ gruby w opakowaniu z okienkiem 500 g marki Cukier Królewski. Produkt doskonale sprawdza się jako oryginalna dekoracja wypieków i deserów.

09.02 2015

Südzucker Polska S.A. zaprasza na 19. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne!

Z końcem marca Südzucker Polska S.A. weźmie udział w najważniejszym i największym wydarzeniu targowym w Polsce dedykowanemu branży HoReCa – EuroGastro 2015!

15.01 2015

Dlaczego warto „słodzić”?

Według badań IQS Group przeprowadzonych na zlecenie producenta Cukru Królewskiego, 56% z nas uważa, że jesteśmy mniej życzliwi niż inne narodowości. Jak to możliwe, skoro badania pokazały, że tylko 3% Polaków nie komplementuje innych? Komu najchętniej „słodzimy” i czemu nie przełożonym? Czy warto to zmienić? Bezwzględnie – uważa psycholog Maria Rotkiel.