08.12 2014

Cukier Królewski z tytułem "Created in Poland Superbrands 2014/15"

Marka Cukier Królewski – jeden z liderów w branży producentów cukru, uhonorowana została godłem "Created in Poland Superbrands 2014/15" w kategorii „Jedzenie i gotowanie”. Nagroda ta przyznawana jest w oparciu o niezależne badanie na próbie ponad 15 000 respondentów. Tym samym stanowi najszerzej zakrojony program konsumencki w Polsce.

26.11 2014

Niezwykły gofrobus w Krakowie, Lublinie, Katowicach i Gdańsku

Boże Narodzenie to czas, kiedy wzajemną życzliwość i serdeczność wprost czuć w powietrzu. Dlaczego nie jest tak przez cały rok? Producent Cukru Królewskiego jako ambasador „Słodkich Gestów” gorąco namawia do nieustającej życzliwości i po raz kolejny nagradza za nią pysznymi goframi. Miasta do których przyjeżdża gofrobus wybrali w drodze głosowania internauci na www.facebook.com/ZycieJestSlodkie.

14.11 2014

Słodka kampania Cukru Królewskiego

Właśnie rozpoczęła się kampania promująca produkty marki Cukier Królewski. Intensywne działania reklamowe dotyczyć będą grupy cukrów pudrów, do której należą: cukier puder w opakowaniu z okienkiem 400 g, cukier puder 500 g oraz cukier puder w młynku.

30.10 2014

Firma Bliska Środowisku

Südzucker Polska S.A. otrzymała ekoznak Firma Bliska Środowisku - tym samym potwierdzając realizację skutecznej i efektywnej strategii ekologicznej. Program „Firma Bliska Środowisku”, obecny na polskim rynku od 2007 r., promuje firmy, które osiągają efekt ekologiczny sprzyjający sukcesowi rynkowemu, za pośrednictwem ekomodelu zarządzania przedsiębiorstwem.

03.10 2014

Beet Europe – unikat na skalę światową

2 października br. odbyła się kolejna edycja międzynarodowej wystawy Beet Europe pod hasłem „Buraki w Europie – tradycja i przyszłość”. Gospodarzem tej prestiżowej imprezy, na której spotykają się rolnicy i przedsiębiorcy z branży cukrowniczej, była firma Südzucker Polska S.A. Międzynarodowa konferencja naukowa, premiery kilkudziesięciu maszyn, pokazy ich pracy oraz szeroka oferta zaprezentowana na stoiskach wystawienniczych sprawiły, że zarówno organizatorzy, firmy, jak i odwiedzający Beet Europe 2014 uznali jej polską edycję za niezwykle udaną.

12.09 2014

Jeździeckie Mistrzostwa Gwiazd w barwach Cukru Królewskiego

W ostatni weekend sierpnia, który zwieńczył wakacje, w Zakrzowie na Opolszczyźnie odbyły się wyjątkowe jeździeckie zawody. Wzięli w nich udział artyści, gwiazdy sceny teatru i telewizji. Nasza firma była jednym z oficjalnych sponsorów wydarzenia - to było widać m.in. podczas turnieju polo, dzięki czerwonym koszulkom z logo Cukru Królewskiego jednej z drużyn.

05.08 2014

"Magia kreowania, słodycz wygrywania” z Cukrem Królewskim

01.08 2014

Südzucker Polska S.A. poszerza swoją działalność w sektorze Foodservice

Z dniem 01.08.2014 r. Südzucker Polska S.A. poszerza swoją działalność o sprzedaż produktów porcjowanych kierowanych do sektora Foodservice.

24.07 2014

Nowe logo Sȕdzucker Polska S.A. oraz Cukier Królewski

Rok 2014 jest szczególny w firmie Sȕdzucker Polska S.A.pod względem zmian w logotypach. Wprowadzono nowe logo korporacyjne oraz brandowe.