08.07 2014

Dzień Buraka Cukrowego

W niedzielę 6 lipca na terenie Stacji Hodowli Roślin Śmiłów odbyły się obchody Dnia Buraka Cukrowego Südzucker Polska S.A.

02.06 2014

15-lecie Cukru Królewskiego

W tym roku przypada jubileusz marki Cukier Królewski.

23.05 2014

Podwójne wyróżnienie dla Cukru Królewskiego

Już po raz czwarty produkty Cukru Królewskiego zostały docenione przez czytelników miesięcznika branżowego.

26.03 2014

Cukier Królewski Liderem Dekady

Trzykrotny zdobywca Złotego Lauru Konsumenta, marka Cukier Królewski otrzymała kolejny elitarny tytuł. Laur Konsumenta – Lider Dekady (2004-2014), to jubileuszowa nagroda specjalna, stworzona z okazji 10-lecia konkursu. Powstała z myślą o markach, które podczas minionych edycji Lauru Konsumenta osiągnęły najwyższe wyniki. Oprócz otrzymania tak prestiżowego wyróżnienia, marka Cukier Królewski będzie w tym roku świętowała również z innego powodu – właśnie obchodzi swoje 15-lecie!

19.02 2014

Wystawa Beet Europe po raz pierwszy w Polsce!

Jesienią tego roku, po raz pierwszy będziemy gospodarzami międzynarodowej wystawy Beet Europe, na której spotykają się rolnicy i firmy związane z branżą cukrowniczą. Podczas tej prestiżowej imprezy, goście będą mieli okazję poznać ofertę producentów maszyn, a także zobaczyć wybrane urządzenia w trakcie pracy. Organizatorzy wstępnie szacują liczbę wystawców na 150 podmiotów i spodziewają się około 10 000 odwiedzających.

13.01 2014

W Südzucker Polska zakończono zbiory buraka cukrowego

Skończył się rok 2013, a wraz z nim sezon agrotechniczny i wykopki buraków.

23.12 2013

Serdeczność uchwycona obiektywem kamery

Trwająca od połowy listopada bożonarodzeniowa kampania reklamowa „Życie jest słodkie a Cukier Królewski” zmierza powoli ku końcowi. Na jej finał koncern Südzucker Polska S.A. przygotował krótki film z wykorzystaniem gofrobusa będącego częścią kampanii. W obrazie uchwycono najsympatyczniejsze momenty wydarzenia, którego celem było pokazania, że życie jest słodkie jeśli jesteśmy dla siebie życzliwi, niekoniecznie tylko „od święta”.

18.11 2013

Życie jest słodkie, a Cukier Królewski – kampania bożonarodzeniowa

W połowie listopada rusza bożonarodzeniowa kampania Südzucker Polska. Celem działań jest promocja rodziny cukrów pudrów marki Cukier Królewski, w skład której wchodzą: tegoroczna nowość – cukier puder w opakowaniu z okienkiem 400g, cukier puder w odświeżonym opakowaniu 500g oraz jedyny na polskim rynku cukier puder w młynku.

22.07 2013

Delikatny, słodki i… praktyczny!

Cukier puder w opakowaniu z okienkiem 400g to nowość w rodzinie cukrów pudrów marki Cukier Królewski.