11.02 2011

Nagrody rozdane w promocji Cukru Królewskiego

Od listopada 2010 roku do stycznia 2011 roku trwała promocja Cukru Królewskiego, która zainteresowała dziesiątki tysięcy konsumentów. W czasie trwania promocji do uczestników trafiło ponad 1000 nagród, a także poznaliśmy zwycięzcę nagrody głównej, który wybrał się w obfitującą w kulinarne doznania wycieczkę do Toskanii.

16.12 2010

Cukier perlisty – nowość w ofercie detalicznej Cukru Królewskiego

Koncern Südzucker Polska S.A. postanowił zdradzić klientom detalicznym jeden z sekretów Mistrzów Cukiernictwa. Od teraz, w ofercie dla konsumentów znajduje się cukier perlisty, który dotychczas, jako specjalistyczny produkt do dekoracji wypieków, dostępny był wyłącznie dla branży piekarniczo – cukierniczej.

01.12 2010

Wielka promocja Cukru Królewskiego

Choć jesień już w pełni, to nie warto poddawać się ponurej aurze! Nagrodzony złotym Laurem Konsumenta 2010 Cukier Królewski, postanowił osłodzić wszystkim swoim klientom jesienne i zimowe dni. Przez blisko 3 miesiące do rąk konsumentów Cukru trafi ponad 1000 gwarantowanych nagród w postaci sprzętu AGD i książek kucharskich. Natomiast szczęśliwy finalista promocji, wraz z osobą towarzyszącą, będzie mógł poznać magiczny smak toskańskiej kuchni.

16.09 2010

Złoty Laur Konsumenta 2010 dla Cukru Królewskiego

Najwyższa jakość i szeroki asortyment produktów oraz innowacyjne rozwiązania wprowadzane przez markę Cukier Królewski, zostały docenione przez polskich konsumentów. Produkty marki Cukier Królewski nagrodzono złotym godłem Laur Konsumenta 2010.

14.08 2010

Odświeżona witryna internetowa www.cukier-krolewski.pl

Jest nam miło poinformować, że w połowie sierpnia wystartowała odświeżona witryna internetowa www.cukier-krolewski.pl.

11.06 2010

Dolcetino – zmień styl życia, zachowując jego słodki smak

Słodycz herbaty bez dużej ilości kalorii? Teraz jest to możliwe, dzięki słodzikowi stołowemu Dolcetino. Ponieważ wartość energetyczna jednej kostki to 6 kalorii, dzięki Dolcetino możemy zachować słodki życia smak, nawet będąc na restrykcyjnej diecie.

07.05 2010

„Fajna babka, ale ciacho” - książka kulinarna aktorki Moniki Mrozowskiej

"Fajna babka, ale ciacho” – druga książka Moniki Mrozowskiej i jej męża Macieja Szaciłło, w całości poświęcona została słodkościom. Pokazuje, jak w łatwy i przyjemny sposób można przygotować zmysłowe dania dla osoby bliskiej naszemu sercu.

17.12 2009

Südzucker Polska SA jednym z liderów innowacji 2009 roku

W tegorocznej edycji konkursu Krajowi Liderzy Innowacji, koncern Südzucker Polska SA otrzymał wyróżnienia aż w dwóch kategoriach - Innowacyjna Firma oraz Innowacyjny Produkt.